Loading...
MiddagSmåretter og tilbehør

Coleslaw med kesam

Coleslaw med kesam

Coleslaw er en amerikansk kålsalat som er perfekt til grillmat. Et must på burger og fiskeburger. Prøv den også sammen med saftige tomater på knekkebrødet eller brødskiven, det er så godt!

Normalt lages coleslaw med majones og creme fraiche. I min variant er creme fraiche byttet ut med kesam. Det gir en frisk og god salat.

Coleslaw med kesam går raskt å lage og holder seg i kjøleskapet i flere dager. Perfekt å putte i matboksen sammen med litt middagsrester. Eller ha coleslaw sammen med litt salat, rødløk og kylling eller skinke i en lompe eller wrap – nam!

Print Recipe
Coleslaw med kesam
Forberedelse 10 minutter
Porsjoner
Ingredienser
Forberedelse 10 minutter
Porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Skjær kål i tynne strimler og riv gulrøttene.
  2. Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
  3. Bland grønnsakene sammen med dressingen og sett coleslaw kaldt frem til servering. Den blir best om den får stå i kjøleskapet 30-60 minutter før servering.
  4. Coleslaw holder seg i kjøleskapet i noen dager.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *